Interim manager / TEAMLEIDER / CONsultant / (executive) coach

In de afgelopen 8 jaar heb ik mij als (leiderschaps) coach, consultant, team lead ontwikkeld tot een professional die op menselijk en strategisch niveau haarscherp voelt wat er nodig is om een individu en organisatie verder te doen groeien

Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt en begeleid ondernemers en high performance professionals in 1:1 trajecten om met meer enthousiasme, energie en plezier hun werk te doen zodat ze meer vervulling en resultaat in hun leven, business en relaties ervaren.

Deze kennis en ervaring neem ik mee in mijn rol als interim teamleider. 

Als persoon ben ik slim, snel, scherp. Ik heb een analytische kant en een heel sterk ontwikkelende menselijke kant.

 

“Maria kan grote groepen dragen, met verve. Ze heeft humor, is scherp, organisatorisch enorm sterk en is van nature een verbinder.” 

Ik stel mij beschikbaar om jouw organisatie te komen versterken als teamlead / consultant / (executive) coach

Ik geloof in Sparkling Leadership. Kiezen wat voor jezelf en voor de business het belangrijkste is en dat met plezier uitvoeren zodat je vervulling ervaart en bedrijfsresultaten behaalt. Win win

Klinkt dit interessant voor jouw organisatie? Laten we dan eens bellen om de mogelijkheden te onderzoeken. Stuur een e-mail naar info@mariaschoenmakers.nl om een afspraak te maken of plan hem direct in via www.mariaschoenmakers.nl/kennismakingsgesprek

CORPORATE COACHING & CONSULTANCY

Mijn ervaring als international business consultant en leidinggevende van een groot team, gecombineerd met opleidingen en kennis op het gebied van gedragstransformatie pas ik toe in mijn diensten.

Als coach voorzie ik ambitieuze professionals en leidinggevenden van een mindset en ontwikkeling die ze nodig hebben om weer te gaan sprankelen. Met rust, focus, vertrouwen en plezier.

Als consultant denk ik met bedrijven mee op strategisch niveau hoe zij de managementlaag de ontwikkeling kunnen bieden die nodig is om de bedrijfsdoelen te behalen. 

Inmiddels heb ik ruim 300 professionals en leidinggevenden gecoacht op persoonlijk leiderschap en het loslaten van perfectionisme. 

CONTACT MARIA

Neem contact op

Plan een kennismakingsgesprek

Privacyverklaring

Ga naar de inhoud