Weet je waar je mij wakker voor kunt maken?

Voor een gesprek over ambitie. Over empowerment. Dromen najagen. Je niet laten belemmeren door anderen.

Al 10 jaar ga ik AAN van dat soort gesprekken. Zeker als het ervoor zorgt dat het anderen inspireert en verder helpt.

Ik ben daarom ook erg blij dat er netwerken zijn zoals TOPFEM en LOF die open gesprekken faciliteren tussen gelijkgestemde ambitieuze vrouwen en rolmodellen uitnodigen om te laten zien wat er wél mogelijk is en hoe het kan.

Politica en huidig Burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma was te gast tijdens een online event van TOPFEM en Lof dat ik als moderator mocht voorzitten. Met 30 vrouwen hadden wij een gesprek over ambitie, leiderschap en eventuele obstakels tijdens je carrière.

Tijdens dit soort gesprekken vliegen de handige tips, inzichten en adviezen je om de oren. Ik heb tijdens het vragen stellen aandachtig meegeschreven en wil de punten die mij het meest zijn bijgebleven (en die ik zelf ook al jaren toepas) ook met jou delen.

1. Wees jezelf
2. Heb een échte drive
3. Laat je niet vertellen dat iets niet kan
4. Omring jezelf met mensen die je een eerlijke spiegel kunnen voorhouden
5. Bepaal je eigen voorwaarden
6. Zorg voor een partner die je dromen steunt en organisatorisch mogelijk maakt
7. Wees scherp op je time management

Je kunt mij boeken als spreker of moderator voor jouw event over empowerment, ambitie, leiderschap en groei. Wil je de mogelijkheden bekij

Maria is professioneel, weet waar ze over praat en geeft veel positieve energie en vertrouwen.

Dankzij haar heb ik meer bewustzijn en rust gecreëerd.

Yvette Witjes - van Hest

Ga naar de inhoud